Avantages commercants

Ontdek al je voordelen als handelaar!

9 februari 2023

Als handelaar binnen het Pluxee-netwerk geniet je bij sommige van onze partners van exclusieve voordelen. Maak er zeker gebruik van!

Logo Youlend

 

Eenvoudige en flexibele financiering met YouLend

Ter ondersteuning bieden wij jou, in samenwerking met YouLend, de mogelijkheid om een eenvoudige en flexibele financiering te verkrijgen, die je terugbetaalt naargelang jouw omzet (geen vast maandelijks bedrag). Dit alles zonder afspraak bij de bank, papierwerk of lange wachttijden. 
 

Ik doe een aanvraag*

* Volledig vrijblijvend 

A Blue circle with white text

 

Geef jouw bedrijf een digitale boost met FCR Media

Nieuwe klanten zijn online te vinden! Daarom werken we nu samen met FCR Media, het grootste digitale agentschap voor KMO's in België. Breid jouw zaak online uit met een opvallende website, een webwinkel of aantrekkelijke reclamecampagnes. 

Als Pluxee-handelaar krijg je 15% korting op alle diensten van FCR Media.

 

Ontdek alle diensten van FCR Media

A close up of a logo

 

Vergroot de zichtbaarheid van je online winkel gratis met Safeshops

Je kan gratis deelnemen aan de 3 jaarlijkse acties van Safeshops, de Belgische e-commerce ter promotie van online shopping: Eco Wednesday, Lazy Sunday en Local Day. 

Een mooie kans om je online winkel in de kijker te zetten bij meer dan 1,5 miljoen Belgische consumenten! 

 

Ik ben geïnteresseerd!
 

Gonna order

 

Digitaliseer je bestellingen met Gonna Order

Dankzij onze samenwerking met GonnaOrder krijg je een exclusieve korting van 50% op diensten waarmee je je klanten sneller kunt bedienen: interactief menu via een QR-code, gestroomlijnde bestelprocedures, online betalingen, realtime klantinformatie ... 

📣 Je maandabonnement kost € 14,50 in plaats van € 29 en een jaarabonnement € 126 in plaats van € 252! 0% commissie te betalen en klaar in slechts een paar klikken. 

 

Gratis uittesten zonder aankoopverplichting gedurende twee weken

 

A close up of a logo

 

Bespaar tot 12% op je aankoopkosten met Entegra

Entegra is de grootste inkooporganisatie die professionals uit de horeca aan leveranciers-partners koppelt om hun food- en non-foodaankopen te optimaliseren en hen te helpen beter te presteren. Wat beloven ze? Een vermindering van de aankoopkosten van je producten van gemiddeld 12%.

 

Meer informatie

📣 Krijg een gratis prijsanalyse die bewijst hoeveel je kunt besparen (op voorwaarde dat je huidige voedingsuitgaven meer dan € 100.000 per jaar bedragen). 
 

 

A pink square with white text

 

Trek klanten aan met een gezond menu dankzij het Strak Plan label

Healthy food is hip! Gezond eten is al lang geen luxe meer, maar een must geworden. Wil jij je zaak onderscheiden door je klanten gezonde en evenwichtige voeding aan te bieden? Met het Strak Plan label zet je je zaak in de kijker. 

Geniet nu van 20% korting! 
 

Meer weten over het Strak Plan label

 

A black background with red letters

 

Verkoop je onverkochte artikelen dankzij de Phenix app tegen voedselverspilling

Phenix is een app tegen voedselverspilling waarmee handelaars uit het Brussels Gewest en de provincie Henegouwen onverkochte voeding kunnen verkopen met korting. 

📣 Phenix doet je exclusief de commissie* cadeau tijdens je eerste maand lidmaatschap (*20% van de waarde van het voorgestelde winkelmandje). De app zal voor jou één maand 100% gratis zijn.

 

Word lid van Phenix 

Als je al lid bent van Phenix, verschijnt Pluxee automatisch als betalingsmethode in de app.