Onze blog

Image
Business group discussion

Actua

H.Essers en Pluxee: 25 jaar vertrouwen en succes

Al meer dan 20 jaar vertrouwt H.Essers op Pluxee om hen te ondersteunen bij hun HR-uitdagingen. Deze samenwerking stoelt op een gedeelde visie en op maat gemaakte oplossingen die perfect inspelen bij de behoeften van het bedrijf. Vooral in de logistieke sector, waar de ‘War for Talent’ hevig woedt, bewijst Pluxee zijn waarde.

Meer weten
Image
Happy girl

Actua

Een uitmuntende klantenervaring bieden? Bij Pluxee doen we daar alles aan. Tijdens onze CX Day staan we stil bij hoe we Customer Experience (CX) centraal zetten in alles wat we doen. En natuurlijk willen we ook jouw mening horen!

Image
Friendly coworkers

Actua

Als HR-afdeling heb je toegang tot veel gevoelige informatie over je werknemers. Wanneer je die gegevens deelt met leveranciers, bijvoorbeeld voor het bestellen van maaltijdcheques, verwacht je natuurlijk dat zij de hoogste veiligheidsnormen hanteren om die data te beschermen.

Bij Pluxee leggen we de lat hoog wat dataveiligheid betreft. En dat werd beloond: wij behaalden de ISO/IEC 27001-certificering! Dat betekent dat je er zeker van kan zijn dat je gegevens in veilige handen zijn.

Image
Employees training

Actua

Je klanten nog blijer maken en tegelijk je team motiveren, hoe doe je dat? Het eenvoudige antwoord luidt: met een opleiding voor je personeel! Want als je een team goed coacht en opleidt, krijg je gemotiveerde medewerkers met meer zelfvertrouwen en dat merken je klanten. Ontdek 3 korte en efficiënte opleidingen voor jouw zaak, voor een beter klantenonthaal, een vlottere klachtenafhandeling en een meer persoonlijke service.

Image
Children at school

Actua

Voor gezinnen breken er een drukke tijden aan … Na de vakantie moeten ze weer in het school- en werkritme komen en hebben ze veel (nieuwe) spullen nodig, die ze vaak last minute aankopen. Voor jou als handelaar is dit een periode vol kansen om je omzet op te krikken. Ontdek onze 4 marketingtips om klanten aan te trekken voor je back-to-school-verkoop.

Image
Man with an ipad

Actua

Besparen als je inkoopt en tegelijk profiteren van geweldige ondersteuning, wie kan daar wat op tegen hebben? Ja, je leest het goed: als Pluxee-handelaar geniet je een hele reeks voordelen voor je bedrijf dankzij onze partner Entegra.

Image
Pluxee Lunch Card

Financiën

Maaltijdcheques vormen een zeer interessant alternatief voor nettoloon. Ze zijn vrijgesteld van sociale lasten en cumuleerbaar met andere voordelen. Maar wie heeft recht op maaltijdcheques? Een overzicht.

Image
Pluxee card advantages

Actua

Ben je op zoek naar de voordeligste oplossing om je werknemers maaltijdcheques toe te kennen? Pluxee Lunch, de maaltijdcheque van Pluxee, heeft alle troeven in huis! Ontdek hieronder waarom maaltijdcheques zowel voor jou als je werknemers voordelig zijn!

Image
Zero dechet banner

Duurzaamheid

Een open gesprek met Chef Nicolas Decloedt, Humus & Hortense over duurzaam ondernemen.

Image
Banner mobility Pass

Markttrends

Wil jij met jouw onderneming ook een mobiliteitsbudget aanbieden aan je medewerkers? Slimme zet! Met Pluxee Mobility van Pluxee kies je voor flexibele, duurzame mobiliteit als verloning. En je beheert alle mobiliteitsuitgaven van je bedrijf op één 100% digitaal platform.

Image
packagesalarial banner

Human Resources

Wil je nieuw talent aantrekken? Dan blijft een competitief salarispakket cruciaal. Maar hoe bepaal je wat een concurrentieel loonpakket precies is? En welk pakket helpt jou om de juiste medewerkers te overtuigen?

Een evenwichtig salarispakket samenstellen, met voordelen op maat van de werknemer, is niet eenvoudig. Jammer genoeg is er nergens een overzicht van salarispakketten te vinden. Toch doe je er goed aan je salarisadministratie te optimaliseren. Hoe je dat doet? We leggen het je uit!

Image
werknemers thuiswerken

Actua

Terwijl veel werknemers een groot deel van de week thuiswerken, vragen veel bedrijfsleiders zich af hoe het met ‘hun mensen’ gaat. Het opvangen van de juiste signalen is niet vanzelfsprekend, maar als bedrijfsleider kan je op heel wat mogelijke problemen anticiperen.

Image
header employeur

Human Resources

Als werkgever moet je goed weten waarop jouw werknemers recht hebben. Wat is het nettoloon dat ik mijn werknemer moet betalen, op hoeveel vakantiedagen heeft mijn werknemer recht, en wat zal een bedrijfswagen mij kosten? Dit zijn allemaal vragen waar een werkgever weleens wakker van ligt. Deze 7 simulatoren maken het net dat beetje gemakkelijker.

Image
bien-etre-travail

Human Resources

Welzijn op het werk is een concept dat steeds meer aandacht krijgt binnen bedrijven. Het wordt gezien als een hefboom voor de prestaties van de werknemer. Het is dan ook logisch dat het creëren van optimale werkomstandigheden gunstig kan zijn voor het bedrijf.

Image
End of year premium

Financiën

Wanneer de dagen korter worden, komt ook de eindejaarspremie weer in zicht. December is voor velen een dure maand en daarom hebben werkgevers besloten om in die periode hun medewerkers van een financieel extraatje te voorzien.

Image
augmentation salaire vs cheque-repas Pluxee

Human Resources

Het ontwikkelen van personeelstevredenheid en het fideliseren van werknemers is een echte uitdaging voor bedrijven. Je zou kunnen denken dat een salarisverhoging de belangrijkste motiverende factor voor werknemers is. En dat een loonsverhoging hen meer betrokken maakt. Toch is deze oplossing niet per se de meest effectieve voor zowel de werkgever als de werknemers.En wat als je nu eerder het salarispakket zou verrijken door maaltijdcheques van Pluxee aan je werknemers te geven? We leggen uit waarom je beter voor deze oplossing kiest.