Hoe kan ik verschillende waarden van maaltijdcheques aanbieden aan verschillende soorten werknemers?

U moet beginnen met het verdelen van uw werknemers op basis van objectieve criteria.

Op basis van deze verdeling kunt u vervolgens kostenplaatsen aanmaken en daar de overeenkomstige werknemers aan toevoegen.

Voor het aanmaken van deze kostenplaatsen neemt u contact op met uw dossierbeheerder of onze klantendienst.

Bij uw bestellingen worden de kostenplaatsen aangegeven naast uw werknemers en worden de bijbehorende bedragen en soorten cheques automatisch ingevuld. 

Om deze groepen aan te maken, moet u enkele richtlijnen respecteren:

  • Alle werknemers binnen dezelfde personeelscategorie moeten dezelfde voordelen krijgen;
  • U moet deze personeelscategorieën definiëren op basis van een objectief criterium (status, medewerkers die op de weg of op kantoor werken, enz.);

U mag nooit voordelen discriminerend toekennen, bijvoorbeeld op basis van werktijden, geslacht of duur van het arbeidscontract.