Payconiq payement

Maaltijdcheques via Payconiq: nu nóg makkelijker!

6 mei 2024

Payconiq is een mobiele betaaldienst waarmee je eenvoudig en veilig betalingen kunt ontvangen dankzij een QR-code. Het is de ideale oplossing als je geen betaalterminal hebt!

Sinds 2022 kunnen je klanten al hun maaltijdcheques via de Payconiq by Bancontact-app gebruiken. Vandaag komt Payconiq op de markt met een nieuwe functie die je leven nog makkelijker zal maken!

Vanaf nu betalen je klanten met maaltijdcheques én bankrekening in één scan, via Payconiq! 
Wil je klant betalen maar heeft ze onvoldoende maaltijdcheques? Koopt hij ook producten die niét met maaltijdcheques betaald kunnen worden?
 

  • Payconiq schakelt voor het restbedrag automatisch over op betaling met bankrekening.
  • Je klant betaalt alles in één scan.
  • Geen gedoe, geen tijdverlies aan de kassa.

Pluxee Lunch via Payconiq aanvaarden

Je voordelen als handelaar:

  • Met Payconiq bied je je klanten een betrouwbare en snelle mobiele betaalwijze! Eens de betaling is uitgevoerd, ontvangen je klanten een bevestiging in hun Payconiq by Bancontact-app die garandeert dat de transactie correct is verlopen. En jij ziet de betaling verschijnen op je Payconiq handelaarsportaal.
  • Het leven van je klanten wordt aanzienlijk vereenvoudigd! Hun Pluxee Card wordt opgeslagen in de Payconiq by Bancontact-app, waardoor ze de kaart niet meer bij hoeven te hebben om bij jou te betalen met hun Pluxee Lunch.
  • Jij profiteert dan weer van een bijkomende zichtbaarheid bij onze 1,5 miljoen begunstigden van de Pluxee maaltijdcheques! Een waardevolle manier om de trouw van je klanten te winnen en je verkoop te boosten.

👛 Als je besluit om dit nieuwe betaalmiddel aan je klanten aan te bieden, zijn je huidige tarieven ook van toepassing op de betalingen met maaltijdcheques via Payconiq (raadpleeg de algemene voorwaarden voor aansluiting).

✅ Momenteel kunnen Pluxee Lunch via Payconiq aanvaard worden op basis van een QR-sticker en via de Payconiq GO-app).

Heb je een vraag over de aanvaarding van Pluxee Lunch via Payconiq? Bekijk onze FAQ!