Sport&Culture Pluxee card

Nu nóg makkelijker! Pluxee Sport & Culture voortaan ook op de Pluxee Card

10 juni 2024

Pluxee werkt non-stop aan een nóg betere gebruikerservaring voor al onze gebruikers. We werken continu aan een breder partnernetwerk, nog makkelijkere oplossingen en méér voordelen.

Ook voor Pluxee Sport & Culture hebben we een paar nieuwigheden voor je in petto. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Elke cheque op dezelfde plek: de Sodexo/Pluxee Card!

Vanaf 1 juli 2024 kunnen je medewerkers de sport- en cultuurcheques die werden besteld vanaf 14 mei 2024 nu ook uitgeven via hun bekende Sodexo/Pluxee Card. Voortaan vinden ze dus al hun voordelen (van maaltijdcheques tot ecocheques of cadeaucheques en sport- en cultuurcheques) op één handige plek.

Voor iedereen de juiste activiteit

Je medewerkers krijgen zo met hun Pluxee-kaart toegang tot een ruime waaier aan ontspannende activiteiten. Zo vinden ze de vrijetijdsbeleving die écht bij hun karakter past.

icons

 

  • Actieve avonturen: gaan jouw teamleden eropuit om spannende activiteiten te doen zoals muurklimmen, of kiezen ze voor een dynamische levensstijl vol yogalessen? Voor wie fit en gezond wil blijven, is Pluxee Sport & Culture hét extralegale voordeel.
  • Gezellig met het gezin: met sport- en cultuurcheques geniet het hele gezin mee. Want je trekt héérlijk met z’n allen naar de dierentuin of een kindertheater. Wist je trouwens dat je met Pluxee Sport & Culture ook boeken en strips kan aankopen voor je kinderen? Zo creëer je de fijnste momenten samen. En dat is wat telt in het leven!
  • Culturele verkenning: voor wie van cultuur houdt, gaat meteen een hele wereld open. Theatervoorstellingen, opera, musea, historische sites, kunstgalerijen… Ze liggen allemaal binnen handbereik met de Pluxee Card!

100 euro per jaar = grote impact op mentaal welzijn

Vergis je niet: een extralegaal voordeel van honderd euro per jaar kan een gigantische impact hebben op het mentale welzijn van je team. Wist je dat toegang tot sport en cultuur bijdragen tot een positieve kijk op het leven? Mensen met een actieve levensstijl zitten beter in hun vel, wat hen gelukkiger en productiever maakt.

Daarnaast zijn sport en cultuur sociale activiteiten, die zorgen voor een gevoel van verbinding. Theater met de vrienden of een dagje zoo met de familie? Door Pluxee Sport & Culture te integreren in het loonpakket, zet je voluit in op gelukkige medewerkers.

Nieuwe partners, méér beleving

logos

 

Wist je dat we ons netwerk blijven uitbreiden met leuke partners voor een nog betere vrijetijdsbeleving? Binnenkort kunnen je medewerkers terecht bij attractieparken zoals Bellewaerde en Walibi. En daar blijft het niet bij.... 😉  Hou zeker onze sociale media en blogpagina in de gaten voor regelmatige updates!