Payconiq banner

Aanvaarden van Pluxee Lunch via Payconiq het kan

17 oktober 2023

Droom jij er al van om jouw klanten de mogelijkheid te bieden om met hun maaltijdcheques te betalen via hun smartphone? Dit is nu mogelijk dankzij de samenwerking met Payconiq, een mobiele betaaldienst waarmee je eenvoudig en veilig betalingen kunt ontvangen op basis van een gescande QR-code.

Om je een extra duwtje in de rug te geven, zijn we de samenwerking aangegaan met Payconiq, een mobiele betaaldienst waarmee je gemakkelijk en veilig betalingen kan ontvangen met behulp van een gescande QR-code.

Voortaan kan je dus maaltijdcheques aanvaarden via Payconiq! Je klanten hoeven enkel de sticker met QR-code in je verkooppunt te scannen met de Payconiq by Bancontact-app.

Wil jij deze mobiele betaalwijze aanbieden aan je klanten? 
 

Pluxee Lunch Pass via Payconiq aanvaarden

Je voordelen als handelaar: 

  • Met Payconiq bied je je klanten een betrouwbare en snelle mobiele betaalwijze! Eens de betaling is uitgevoerd, ontvangen je klanten een bevestiging in hun Payconiq by Bancontact-app die garandeert dat de transactie correct is verlopen. En jij ziet de betaling verschijnen op je Payconiq handelaarsportaal.
  • Het leven van je klanten wordt aanzienlijk vereenvoudigd! Hun Pluxee-kaart wordt opgeslagen in de Payconiq by Bancontact-app, waardoor ze de kaart niet meer bij hoeven te hebben om bij jou te betalen met hun Pluxee Lunch.
  • Jij profiteert dan weer van een bijkomende zichtbaarheid bij onze 1,5 miljoen begunstigden van de Pluxee maaltijdcheques! Een waardevolle manier om de trouw van je klanten te winnen en je verkoop te boosten. 
     

👛Als je besluit om dit nieuwe betaalmiddel aan je klanten aan te bieden, zijn je huidige tarieven ook van toepassing op de betalingen met maaltijdcheques via Payconiq (raadpleeg de algemene voorwaarden voor aansluiting). 

Momenteel kunnen Pluxee Lunch via Payconiq enkel aanvaard worden op basis van een QR-sticker. Het is nog niet mogelijk een QR-code te gebruiken op de kassa, de betaalterminal, het kassaticket, een zelfbedieningssysteem of online.

Heb je een vraag over de aanvaarding van Lunch Pass via Payconiq? Bekijk onze FAQ!