Paiement mobile banner

Bied klanten een nog betere ervaring dankzij digitalisering!

22 februari 2023

Met GonnaOrder krijg je als horecaprofessional toegang tot een unieke digitale tool waarmee je de productiviteit van je personeel kan optimaliseren en je klanten een nog betere ervaring bieden.

Gonna order

 

Ook in de horecasector speelt technologische vooruitgang een steeds grotere rol. Restaurant managers zoeken dan ook naar nieuwe tools om klanten nog betere ervaringen te kunnen bieden. Alles moet steeds sneller gaan, ook op restaurant. Klanten willen niet meer wachten op de ober om hun maaltijd te bestellen of te betalen. En op die tendens speelt GonnaOrder met een unieke digitale tool handig op in. Dankzij innoverende technologie kunnen restaurants, bars of cafés hun klanten nu via digitale menu’s, zelf bestel tools, betaal-per-telefoon,… een nog betere ervaring bieden. 
 

Optimaliseer de productiviteit van het personeel en verbeter de klantenservice

In een traditioneel restaurant delen obers menu's uit, nemen ze bestellingen op en bedienen ze de klanten. Af en toe geven ze klanten uitleg over de diverse menu-opties. Dankzij de implementatie van digitale tools kunnen heel wat taken uit handen van obers genomen worden. Klanten bestellen dan via het digitale menu. Obers serveren de bestelde maaltijden. Extra personeel aanwerven om klanten sneller te kunnen bedienen en wachtrijen te vermijden, is dus niet meer nodig. Bovenop een digitaal menu, maakt de integratie van QR-codes in jouw besteltechnologie het voor klanten gemakkelijker om bestellingen door te geven. Interactieve QR-code-menu's zijn handig voor bestellingen aan tafel.

Wat ligt er op tafel voor restaurants?

Je eigen online bestelzaak 

Na registratie op GonnaOrder, krijg je jouw eigen online bestelzaak. Je kan deze dan personaliseren en in 30 minuten of zelfs minder ben je helemaal klaar om je eerste verkoop te realiseren. 

Een gratis interactief digitaal menu voor altijd 

Maak je eigen restaurantmenu om jouw klanten de beste ervaring te bieden. 

  • Snelle zoekfunctie: klanten kunnen gemakkelijk vinden wat ze willen bestellen zonder scrollen. 
  • Meerdere talen: toon je menu in elke taal. 
  • Foto’s: toon wat je aanbiedt en verkoop nog meer dankzij mooie foto’s. 
  • Promoties & Kortingen: promoot bepaalde items via speciale kortingen. Zet promoties en gerechten van de week/dag extra in de kijker. 

Klanten & Ober bestellingen 

Wil je klanten rechtstreeks laten bestellen? Of de bestellingen enkel via obers laten verlopen? Klanten kunnen met hun telefoon bestellingen doorgeven aan je zaak. En er bestaat een krachtige en speciaal uitgewerkte bestelfunctie voor je obers.

Jouw persoonlijke domein en bestel-app 

Bovenop je online besteltool kan je ook opteren voor een persoonlijk domein zodat klanten vanaf de website kunnen bestellen. Daarnaast kan je ook een aangepaste bestel-app bestellen om te delen met klanten.

Beheerstool voor bestellingen 

GonnaOrder biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om bestellingen te beheren. Zoek en filter bestellingen die in je zaak zijn geplaatst. Bevestig, weiger of markeer bestellingen als klaar.

Stroomlijn je activiteiten 

Gebruik het automatisch afdrukken van bestellingen of maak verbinding met je favoriete POS via onze HubRise integratiepartner om bestellingen automatisch naar je POS te sturen.

Online betalingen 

Laat klanten betalen bij het indienen van hun bestelling of wanneer ze willen vertrekken. Je hebt de keuze uit een groot aantal ondersteunde betalingsproviders.

GonnaOrder voor Pluxee-handelaars 
 

GonnaOrder en Pluxee slaan de handen in elkaar om nog meer bedrijven te helpen digitaal te gaan. Handelaren die Pluxee Lunch aanvaarden kunnen vanaf nu dan ook genieten van extra voordelen als ze zich aansluiten bij GonnaOrder.

Waarom lid worden van GonnaOrder?

  • Je geniet van 14 dagen gratis proefperiode (geen creditcard nodig). 
  • Je betaalt 126 EUR voor een jaarabonnement in plaats van 252 EUR (50% korting). Slechts 10.50 EUR per maand gedurende 1 jaar! 
  • Je betaalt 14.5 EUR voor een maandelijks abonnement in plaats van 29 EUR (50% korting). 
  • Je bent in minder dan 30 minuten digitaal actief. 
     

Ik ga ervoor

GonnaOrder, dat interesseert me!

Naast al deze voordelen werkt GonnaOrder bovendien out of the box. Je hoeft dus geen specifieke hardware aan te schaffen. Je kan gewoon je telefoon, iPad, tablet of computer gebruiken om je zaak te beheren. Verder werkt GonnaOrder met een breed scala aan Bluetooth, WiFi en AirPrint protocol printers om het printen van bestellingen soepel te laten verlopen.

Dat interesseert me


Tevreden klanten die GonnaOrder in België gebruiken zijn onder andere visrestaurant Antartique en Daskalides Chocolatier.

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met Gonna Order !