Jeune fille sur son skateboard regardant son smartphone

Pluxee is officieel gelanceerd.

5 december 2023

Ons nieuwe merk barst van de ambitie. Het blijft zich ook inzetten om duurzaam en verantwoord met jullie samen te werken.

Nieuwe kaart, maar identieke commerciële voorwaarden

Nu het merk Pluxee gelanceerd is, is er ook een een Pluxee Card Alle Belgische consumenten kunnen hun huidige Sodexo-kaart wel blijven gebruiken tot aan de vervaldag. Je zal dus merken dat er in de overgangsperiode twee soorten kaarten naast elkaar bestaan.
 

Pluxee card

 Voor jou als handelaar heeft de komst van de nieuwe Pluxee-kaart nauwelijks gevolgen. Aan je contract en commerciële voorwaarden (commissie, terugbetaling) verandert er niets. Je hebt misschien al wel nieuwe raamstickers ontvangen? Als dat niet het geval is, kan je ze aanvragen via deze link
 


Wat zijn jouw voordelen?

Pluxee wil meerwaarde creëren voor alle betrokken partijen, dus zeker ook voor jou als handelaar. Hoe we dat doen? Door te zorgen voor hogere bezoekersaantallen in je verkooppunten en door je aan de hand van data te helpen je consumenten beter te begrijpen en beter met hen te communiceren.
 


Prioriteiten van Pluxee

Pluxee wil tegen 2025 in de eerste plaats:

  • meer maaltijdcheques verkopen en vooral nieuwe bedrijven aantrekken die cheques aan hun medewerkers willen geven. Die ze op hun beurt in je zaak uitgeven.
  • zijn aanbod wat betreft welzijn, cadeaus, medewerkersbetrokkenheid, koopkrachtversterkende diensten en mobiliteit uitbreiden. Dat betekent meer koopkracht voor je klanten.
  • zijn diensten nog toegankelijker maken via één centraal digitaal platform.

    Surf voor meer informatie naar de Pluxee website!