• Gebruiker

Waarvoor dient mijn Pluxee Connect-account en hoe beheer ik het?

1 minuut leestijd

Pluxee Connect is je unieke account om toegang te krijgen tot de digitale toepassingen en diensten van Pluxee. Als je je account verwijdert, kun je het niet langer gebruiken om in te loggen op de Pluxee-applicaties.

Waarvoor dient Pluxee Connect?

Met Pluxee Connect krijg je toegang tot verschillende Pluxee-applicaties, zoals de Pluxee-app of Pluxee Mobility, met één beveiligd account.

Wat gebeurt er als ik mijn Pluxee Connect-account verwijder?

Het verwijderen van je account is definitief.

Zodra je account verwijderd is, kun je het niet langer gebruiken om in te loggen op de gekoppelde Pluxee-applicaties en -diensten.

Afhankelijk van de voordelen waarvan je geniet, kan het verwijderen van je account een impact hebben op de functionaliteiten die aan deze diensten gekoppeld zijn, bijvoorbeeld voor het gebruik van je Pluxee Card.

Contact

We helpen je graag verder met al je vragen.

Contacteer ons