Sodexo BRS is Pluxee

Sodexo BRS is Pluxee

Pluxee is wereldwijd dé toonaangevende partner voor werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid. We openen een wereld vol mogelijkheden voor iedereen. Ons nieuwe merk barst van de ambitie voor de toekomst. En blijft zich inzetten om duurzaam en verantwoord samen te werken met lokale gemeenschappen.

We leveren meer dan 250 baanbrekende producten in 31 landen. En werken samen met 1,7 miljoen handelaren. Zo helpen we jouw medewerkers om beter te genieten van wat écht telt in hun leven.

Het verhaal schuilt in de naam

“Plux” staat voor positiviteit. Het visualiseert alles waar we voor staan: een wereld vol mogelijkheden openen en méér mogelijk maken.

De “X” symboliseert hoe we die wereld vol mogelijkheden omzetten naar gepersonaliseerde, duurzame ervaringen voor onze klanten, handelaren, consumenten en medewerkers.

De dubbele “EE” achteraan is de kern van wat we doen: “Employee Engagement”, of medewerkersbetrokkenheid.

Waarom een nieuw merk?

De Benefits and Rewards Services-activiteit van Sodexo is Pluxee. Ontdek waarom dé wereldwijde partner voor werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid verdergaat onder een nieuwe naam en identiteit. 
 

Lees er hier alles over

Hoe maken we dat waar?

  • We geven je meer tijd dankzij vernieuwende oplossingen die je makkelijk kan gebruiken. Wist je dat we 10% van onze omzet investeren in technologische innovatie?
  • We bezorgen de lokale economie een flinke boost. Je medewerkers krijgen toegang tot een netwerk van meer dan 45.000 Belgische handelaars.
  • We willen nóg beter doen. Onze klanttevredenheid ligt vandaag op 90% en toch doen we er alles aan om dat te overtreffen.