Waarom kiezen voor Pluxee als bedrijf of organisatie

Ontdek hoe Pluxee je organisatie transformeert. Kies voor een betrouwbare en betrokken partner die je HR-uitdagingen aanpakt met innovatieve, duurzame en digitale oplossingen. Samen creëren we meer betrokkenheid bij je medewerkers en een inspirerende werkomgeving. Hoe we dat waar maken, lees je hieronder.

Pluxee: een betrouwbare partner

Als jouw partner met meer dan 50 jaar ervaring in HR en werknemersvoordelen, combineren we betrouwbaarheid met een persoonlijke aanpak. We investeren in veiligheid en bescherming en dragen zorg voor gegevensbescherming en privacy. Als marktleider zijn we trots op een klanttevredenheid van 90%, maar dat is niet voldoende. Ons doel is om het nog beter te doen.

Persoonlijk betrokken bij jouw organisatie

Jouw HR-uitdagingen verdienen een aanpak op maat. Als Pluxee zijn we toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke werknemerservaringen. Het doel is jouw oplossingen aan te reiken die helemaal afgestemd zijn op de behoeften van jouw werknemers.

Pionier in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ons handelen wordt gedreven door maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorg voor mens en milieu. Daarom:

  • Worden de Pluxee-kaarten gemaakt van ecologisch verantwoord materiaal en worden ze geproduceerd in Europa.
  • Werken we bewust aan een bedrijfscultuur die duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid vooropstelt.

Digitale oplossingen om trots op te zijn

Als klant krijg je toegang tot een geïntegreerd ecosysteem dat een uitstekende dienstverlening faciliteert. Onze digitale tools en services zijn ontworpen om naadloze en verbonden ervaringen te bieden. En daar blijven op inzetten: jaarlijks investeringen we 10% van onze winst in digitale innovatie ter ondersteuning van jouw bedrijfsvoering.