Pluxee card advantages

Pluxee: het verhaal achter de naam

19 februari 2024

Een tijdje geleden lanceerden we trots onze nieuwe naam: Pluxee. Zo geven we vorm aan een heel nieuw tijdperk op het gebied van werknemersvoordelen en medewerkersengagement. Maar weet jij waarom we precies voor die naam hebben gekozen? En wat het verhaal is achter Pluxee?

Pluxee: het verhaal achter de naam Weet jij waarom we gekozen hebben voor Pluxee?

Een tijdje geleden lanceerden we trots onze nieuwe naam: Pluxee. Zo geven we vorm aan een heel nieuw tijdperk op het gebied van werknemersvoordelen en medewerkersengagement. Maar weet jij waarom we precies voor die naam hebben gekozen? En wat het verhaal is achter Pluxee?

Een verhaal vol positiviteit en engagement

Pluxee klinkt niet alleen makkelijk en krachtig. Er schuilt ook een betekenis achter de naam. Een visie die perfect verwoordt wat wij willen bereiken: jou en je medewerkers helpen om nog beter te genieten van wat écht telt in het leven.

Plu

Laat ons beginnen bij het begin: Plu symboliseert positiviteit. Het is een positieve plus die we omarmen. Want we richten ons op verandering die het leven beter maakt: meer koopkracht, meer aandacht voor duurzaamheid en meer tijd met vrienden en familie. We willen méér mogelijk maken, met vernieuwende oplossingen en producten. Met tonnen ambitie en een sterk geloof in geweldige levenskwaliteit voor iedereen.

X

De X in het midden is een symbool van hoe we die mogelijkheden omzetten naar concrete ervaringen. Het is letterlijk onze X-factor. We zetten onze schouders onder gepersonaliseerde, duurzame oplossingen voor iedereen – van klant tot handelaar, gebruiker en onze eigen medewerkers. De vier uiteindes van de X staan voor deze vier belangrijkste stakeholders.

EE

Op het einde vinden we EE – ofwel: Employee Engagement. De kern van alles wat we ontwikkelen, doen, bedenken en creëren. We willen jouw medewerkers nog sterker betrokken maken bij je bedrijf. Met services die aansluiten bij hun unieke leven. En die de kwaliteit van hun leven een flinke boost geven.

Maar… waarom eigenlijk die nieuwe naam?

Om ondernemingen nog beter te ondersteunen. Verandert je werkvloer of evolueren de verwachtingen van je medewerkers? Dan evolueren wij mee. Dat is goed voor jou – maar ook voor ons. Want door meer waarde te creëren voor jou, kunnen wij sterker groeien als organisatie.Als volledig zelfstandige onderneming kunnen we ons dus nog beter focussen op onze kerntaak. En onderscheiden we ons nog beter in een zeer dynamische markt.

Samen werken aan jouw succes

Bij Pluxee zetten we die filosofie niet alleen in onze naam. We zetten ‘m ook in de praktijk.  Bij elke stap die we zetten, denken we aan jou. Elke oplossing die we ontwikkelen, bedenken we met jouw medewerkers in gedachten. Zo bieden we jou een ongeëvenaarde klantenervaring. En versterken we de band tussen jou en jouw medewerkers. Dat is het beste recept voor succes. En daar bouw je aan, samen met Pluxee.