Collega's nemen een foto voor Internationale Vrouwendag

Pluxee viert Internationale Vrouwendag en strijdt mee tegen honger

7 maart 2024

Gendergelijkheid en een inclusieve werkvloer: daar zet Pluxee mee de schouders onder. Internationale Vrouwendag (8 maart) is dan ook het perfecte moment om dat engagement in het voetlicht te plaatsen. Want alleen door de positie van vrouwen te versterken, bouwen we allemaal samen aan een betere toekomst.

Dat is niet alleen een mooie uitspraak. Bij Pluxee maken we dat meteen concreet. Met een actie maken we Internationale Vrouwendag extra zichtbaar – en ondersteunen we StopHunger om via women empowerment een einde te maken aan honger in de wereld.

Pluxee kijkt in de spiegel

Samen met ons hele team zamelen we geld in voor dit goede doel. We denken na over wat gendergelijkheid precies is én hoe we nog beter werk maken van gelijke kansen en inclusie. Daarvoor kijken we natuurlijk in de spiegel – letterlijk en figuurlijk.

  • Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart namen onze collega’s deel aan een actie in onze kantoren. 
  • Ze brachten een bezoek aan onze Internationale Vrouwendag-spiegel.
  • Daarop schreven ze het woord dat voor hen het belangrijkst is rond gendergelijkheid.
  • Ze namen een foto met de spiegel, alleen of met collega’s.
  • Ze postten hem op LinkedIn met de hashtag #IWD2024atPluxee.

Voor elke post een mooie donatie aan StopHunger

Elke foto die gepost werd door onze collega’s, gaf extra aandacht aan de strijd rond gendergelijkheid. Bovendien schenken we per geposte foto 10 euro aan StopHunger, een NGO die actie onderneemt tegen honger in de wereld.

Deze organisatie focust daarbij sterk op de rol die vrouwen spelen in die strijd. Want een sterkere economische positie voor vrouwen heeft een aantoonbaar positieve impact op de welvaart van iedereen.

Samen met het hele team zamelden we een mooie som in die meteen wordt overgemaakt aan StopHunger.

Lees meer over StopHunger.

Colleagues are taking their picture for International Women's Day